BarnVedhjertet  bæreforum  

Gå Tilbake   BarnVedhjertet bæreforum > Utenfor tema > Altmuligkroken > Matkroken
Forumregler Medlemsliste Kalender Søk Dagens innlegg Marker forumene som lest

» Online Brukere: 13
0 medlemmer og 13 gjester
No Medlemmer online
Flest aktive brukere noensinne var 420, 26-01-2011 klokka 12:50.
» Sosiale nettverk
» Folder - forebygge HD
» Annonser















 
 
Trådverktøy Visningsmoduser
(#1)
fjordtausa sin avatar
fjordtausa (Offline)
Administrator
fjordtausa will become famous soon enough
 
Innlegg: 2.867
Ble medlem: May 2008
Sted: I en fjord i Finnmark
Standard steketid kalkunfilet? - 29-03-2010, 12:37

Hvor lenge skal 750g kalkunfilet steke i stekovnen (180 grader) Vi har ikke steketermometer lenger.....


http://www.liv-laga.no/

Mamma til fjordjenta April 06 og fjordgutten Juni 10

"Hver gang du gjør noe for et barn som det kan klare selv, tar du fra det barnet en mulighet til å oppleve mestring."`

"Og gjøre rent mens barna vokser opp, er som å måke snø, når det snør hele tiden."
(#2)
Nemi (Offline)
Administrator/ IT
Nemi will become famous soon enough
 
Innlegg: 2.259
Ble medlem: Sep 2007
Standard 29-03-2010, 13:18

Vet ikke helt i stekeovn...

Jeg pleier å steke dem i stekepanne med lokk.

Da steker jeg først alle sidene med vanlig varme slik at hele fileten får litt gylden stekeskorpe. Deretter slår jeg ned på platen (drar pannen av mens tempen går ned. ) Lar den deretter surre under lokket i ca 45 minutter. Snur den 3-4 ganger underveis.

Kryddrer godt før steking.

Koker av pannen og lager saus av det jeg koker ut og tilsetter fløte og litt kyllingfond fra flaske. (kan bruke kyllingbuljong istede. )

Servere med stekt minimais,paprika, sjampinjong og litt løk (steker alt lett sammen på panne) og ris eller poteter til.
(#3)
Nemi (Offline)
Administrator/ IT
Nemi will become famous soon enough
 
Innlegg: 2.259
Ble medlem: Sep 2007
Standard 29-03-2010, 13:20

Fant dette på nettet :

Har du ikke steketermometer, så beregn ca. 1 times steking pr. kilo ved 180 °C. Stikk en skarp kniv inn i den tykkeste delen av fileten. Kommer det ut klar kraft, er fileten ferdig.
 


Trådverktøy
Visningsmoduser

Regler for innlegg
Du kan ikke starte nye tråder
Du kan ikke skrive svar
Du kan ikke legge ved vedlegg
Du kan ikke redigere innleggene dine

vB code er
Smilier er
[IMG] kode er
HTML kode er Av
Bytt forum

Powered by vBadvanced CMPS v3.0.1

Alle klokkeslett er GMT +2. Nå er klokken 19:37.


Powered by Dahl Communications
Copyright ©2004 - 2014,


copyright@barnvedhjertet.no